Overzicht van producten van leverancier Toys

Garden Kids

Springtouw

17896
Zomer, zon, plezier! Met dit klassieke spel is er geen verveling: springtouw met houten handvatten en een grappige kikker-look.
Garden Kids

Beach ball

17892
Zomer, zon, plezier! Deze vrolijk bedrukte strandbal met glitter zorgt voor urenlang speelplezier in de buitenlucht.
Garden Kids

Polystyreen vliegtuig

17824
Zon, plezier! Bijen, vlinders en lieveheersbeestjes zoeven door de lucht. Kleurrijke tuinhummers gemaakt van polystyreen.
Garden Kids

Houten boten

17823
Zomer, zon, plezier! Deze kleurrijke houten zeilboten zwemmen zowel in het meer als in de badkuip - let's go! Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.
Garden Kids

Reuzebellenblaasset

17760
Zomer, zon, speelideeën! Extra groot bubbelplezier is hier gegarandeerd. De set bestaat uit een stokje, een flesje met bellenblaas (118 ml) en een schaaltje. Vul het zeepsop en het plezier kan beginnen!
Garden Kids

Bellen blazen set

13817
Zomer, zon, plezier met kleurrijke, sprankelende zeepbellen! De set bestaat uit een flesje met zeepbellenvloeistof (60 ml), een schaaltje en 4 blaasstokjes in de vorm van bloemen en vlinders. Gewoon zeepsop vullen en klaar!
Furzipups

Scheetknop

17850
Wie van jullie kent niet het populaire, vaak gevreesde scheetkussen?! Op het juiste moment gebruikt, zal deze klassieker altijd lachen. De pocket fart is nog beter: aan de ene kant is hij klein en past in elke zak - aan de andere kant heeft hij 5 verschillende scheetgeluiden. Je houdt je ogen niet droog... Batterijen (3 x AG3 LR41) inbegrepen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.