Overzicht van producten van leverancier Toys

Baby Glück

Activiteit Leeuw

Toys
17479
De vrolijke leeuw met bijtelement begeleidt de dappere kleintjes bij het doorkomen van de eerste tandjes. Met borduursels, knisperende manen en lieflijke details. Een perfect cadeau voor de geboorte. BPA-vrij.
Baby Glück

Activiteiten olifant

Toys
17481
Op deze knuffelzachte olifant van pluche van Die Spiegelburg valt veel te ontdekken en vast te pakken. Het rammelt, knettert en rammelt. Een leuk cadeau voor geboorte of doop. Met applicaties en borduursels. Met kunststof ster, BPA vrij.
Baby Glück

Activiteiten ringrammelaar

Toys
17478
De schattige olifantenringrammelaar uit de collectie "BabyGlück" van Die Spiegelburg bevordert de motoriek en het ritmegevoel bij de allerkleinsten. Met extra rammelaarringen ontstaat er een vrolijk rammelgeluid. Een perfect cadeau voor de geboorte.
Funny Animal Parade

Armband

Toys
17524
Grappige klikarmband met een schattig pluche hondenkopje. Kan om de pols gedragen worden, maar is ook een geweldige decoratie in de kinderkamer. Verkrijgbaar in drie verschillende designs. Helaas geen individuele motiefkeuze mogelijk.
Garden Kids

Beach ball

Toys
17892
Zomer, zon, plezier! Deze vrolijk bedrukte strandbal met glitter zorgt voor urenlang speelplezier in de buitenlucht.
Garden Kids

Bellen blazen set

Toys
13817
Zomer, zon, plezier met kleurrijke, sprankelende zeepbellen! De set bestaat uit een flesje met zeepbellenvloeistof (60 ml), een schaaltje en 4 blaasstokjes in de vorm van bloemen en vlinders. Gewoon zeepsop vullen en klaar!
Baby Glück

Bijtring met knuffeldoek

Toys
17488
De vrolijke bijtring van de leeuw van siliconen met een afneembaar knuffeldoekje vergezelt de dappere kleintjes als de eerste tandjes komen. Een perfect cadeau voor de geboorte. BPA-vrij.
Baby Glück

Bijtring met knuffeldoek

Toys
17643
De stevige siliconen bijtring helpt kleine mensen op aarde bij het doorkomen van de tandjes. Met een afneembaar leeuwendekbed om te knuffelen en te troosten. Het perfecte cadeau voor de geboorte. Afveegbaar oppervlak.
Bongos Bongos 2
  • Nieuw
Die Lieben Sieben

Bongos

Toys
18690
made of wood, skin made of plastic
Nature Zoom

Bouwset katapult

Toys
17825
Mit diesem Holz-Bausatz können sich kleine Abenteurer ein cooles Katapult bauen. Im Set enthalten: 17 Holzteile, Holzleim und zwei Gummibänder. Mit Schritt-für-Schritt-Anleitung.

iqitcookielaw - module, put here your own cookie law text