Furzipups

Furzipups

Stickers

21162
Kleurrijk stickerplezier van Die Spiegelburg - voor creatief plezier met de motieven van "Furzipups the Rattling Dragon". Er zijn geen grenzen aan je fantasie: of het nu gaat om schoolschriften, knutselprojecten of gewoon om alles te versieren wat kleine kunstenaars maar te pakken kunnen krijgen.
Furzipups

Scheetkussen

17943
Wie van jullie kent niet het populaire, vaak gevreesde scheetkussen?! Op het juiste moment gebruikt, zal deze klassieker altijd lachen.
Furzipups

Scheetknop

17850
Wie van jullie kent niet het populaire, vaak gevreesde scheetkussen?! Op het juiste moment gebruikt, zal deze klassieker altijd lachen. De pocket fart is nog beter: aan de ene kant is hij klein en past in elke zak - aan de andere kant heeft hij 5 verschillende scheetgeluiden. Je houdt je ogen niet droog... Batterijen (3 x AG3 LR41) inbegrepen.
Furzipups

Deurschild

17792
Omkeerbaar deurbordje met de Furzipups-draak en de instructies "Kom binnen" / "Blijf buiten". Met een cool glow-in-the-dark effect.
Furzipups

Furzidraak met geluid

17462
Plush Furzipups with farting sound module. Press the belly and the dragon will make funny farting sounds. Mit Soundmodul.Aus Plüsch, 100% Polyesterfüllung.Oberfl äche abwaschbar.ca. 28 cm

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.