Overzicht van producten van leverancier Stationery

Pferdefreunde

Confetti lijm

17041
3 colours, liquid water-based glue with colourful confetti. Solvent-free and washable
Pferdefreunde

Stickers

17945
TOP
Nachtlichtende stickers van Nella Nixe en haar vrienden. Om te lijmen en te decoreren! Met 16 plakpunten voor eenvoudige bevestiging.
Alles voor de school

Potloden met blocnote

17215
Betoverend verpakte set van 3 potloden met HB-stift en een notitieblok (40 pagina's) met gouden spiralen. Ideaal als klein souvenirtje of voor op je eigen bureau.
TOP
Potlood met figuurtje Unicorn Paradise
Alles voor de school

Mini-kantoorset

17360
Voor meer orde op het bureau: mini bureauset in een bedrukte metalen doos. De set bestaat uit: mini schaar, mini highlighter, mini tacker incl. een rij tacker naalden (nr. 10), tape dispenser, transparante tape rol (1,2cm x 15m, Ø 2,5cm) en 10 paperclips.
Alles voor de school

Stationery set

17806
Geen pen bij de hand? Met deze bureauset bestaande uit 3 HB-potloden, 3 magneten, 4 nietjes, een gum, een glitterplakband (1 m) en een liniaal (15 cm) is elk thuiskantoor ideaal uitgerust.
Furzipups

Stickers

21162
Kleurrijk stickerplezier van Die Spiegelburg - voor creatief plezier met de motieven van "Furzipups the Rattling Dragon". Er zijn geen grenzen aan je fantasie: of het nu gaat om schoolschriften, knutselprojecten of gewoon om alles te versieren wat kleine kunstenaars maar te pakken kunnen krijgen.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.