Garden Kids

Garden Kids

Doos met loep

17948
Zomer, zon, plezier! Met dit vergrootglas kunnen kleine verzamelaars op ontdekkingstocht gaan! Zo kunnen kruipende insecten van dichtbij worden waargenomen. De kunststof box kan eenvoudig aan de riem worden bevestigd. Met karabijnhaken, pincet en twee vergrootglazen met verschillende sterktes.
Garden Kids

Springtouw

17896
Zomer, zon, plezier! Met dit klassieke spel is er geen verveling: springtouw met houten handvatten en een grappige kikker-look.
Garden Kids

Beach ball

17892
Zomer, zon, plezier! Deze vrolijk bedrukte strandbal met glitter zorgt voor urenlang speelplezier in de buitenlucht.
Garden Kids

Magische badhanddoek

17860
Niet alleen de kleintjes staan ??versteld: deze geperste handdoek vouwt zich op ware grootte uit in het water. Een leuk souvenir voor echte zomerkinderen.
Garden Kids

Polystyreen vliegtuig

17824
Zon, plezier! Bijen, vlinders en lieveheersbeestjes zoeven door de lucht. Kleurrijke tuinhummers gemaakt van polystyreen.
Garden Kids

Houten bootje

17823
Zomer, zon, plezier! Deze kleurrijke houten zeilboten zwemmen zowel in het meer als in de badkuip - let's go! Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.
Garden Kids

Reuzebellenblaasset

17760
Zomer, zon, speelideeën! Extra groot bubbelplezier is hier gegarandeerd. De set bestaat uit een stokje, een flesje met bellenblaas (118 ml) en een schaaltje. Vul het zeepsop en het plezier kan beginnen!
Garden Kids

Bellen blazen set

13817
Zomer, zon, plezier met kleurrijke, sprankelende zeepbellen! De set bestaat uit een flesje met zeepbellenvloeistof (60 ml), een schaaltje en 4 blaasstokjes in de vorm van bloemen en vlinders. Gewoon zeepsop vullen en klaar!
Garden Kids

Lieveheersbeestje vergrootglas

13728
Zomer, zon, plezier! Kleine onderzoekers gaan op ontdekkingsreis met dit opvouwbare vergrootglas in de vorm van een lieveheersbeestje. Zo kunnen kruipende insecten van dichtbij worden waargenomen. Met 5x vergroting.
Garden Kids

Bellenblaas vliegtuig

17212
Put together without glue and create wonderful soap bubbles when the plane flies around. Soap bubble liquid (30ml) included.

Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.